• Geen training vanwege diploma uitreiking Northgo College

26 jun 2020
  • Hoewel de corona beperkingen gelukkig steeds verder afgeschaald worden, zijn er nog steeds regels waarmee rekening gehouden dient te worden. Die regels dreigden ook de ‘lijfelijke’ diploma uitreiking van de leerlingen van het Northgo College onmogelijk te maken. Gelukkig biedt ons sportpark uitkomst om zo iets bijzonders als het verkrijgen van je diploma voortgezet onderwijs toch plaats te laten vinden.

Gevolg hiervan is wel dat op dinsdag 30 juni, woensdag 1 juli en donderdag 2 juli alle trainingen en wedstrijdvormen op onze velden niet door kunnen gaan. Dit geldt voor de middag en de avond.

Uitzonderingen hierop zijn:

• De trainingen op dinsdagmiddag en dinsdagavond op veld 2
    • Het Walking Football op woensdagochtend.

Deze trainingen kunnen wel plaatsvinden.

We zijn blij dat we als vereniging mee kunnen helpen bij dit hoogtepunt in het leven van de Northgo leerlingen en rekenen op begrip bij onze leden.

Namens het bestuur

Leo Kruithof