• Gelijkspel voor Noordwijk op Sportpark Houtrust tegen Scheveningen

10 okt 2021
  • Noordwijk, spelend in een volledig rood tenue, heeft op het welbekende Sportpark Houtrust verdiend met een gelijkspel het veld verlaten. Beide elftallen kregen nauwelijks kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Voor Noordwijk kopte Emiel Wendt net buiten de palen. En aan de andere kant moest doelman Lars Jansen een aantal keer de handschoenen gebruiken voor een poging tussen de palen.
    Een fysiek scherpe wedstrijd die door trainer Kees Zethof werd omschreven als een schaakspel. Voor Noordwijk debuteerde de onlangs aangetrokken Niek den Heeten. Hij kwam in de tweede helft voor Thomas Reynaers in het veld.

De volgende wedstrijd is op 16 oktober 2021 is de derby tegen Rijnsburgse Boys om 14.30 uur tegen op Sportpark Duinwetering.

SVV Scheveningen- vv Noordwijk 0-0

De samenvatting van de wedstrijd Scheveningen - vv Noordwijk

Interview na de wedstrijd met Kees en Teun Zethof

Volg ons ook op het YouTube vv Noordwijk kanaal.

📷 Pro Shots / Stanley Gontha