• Genieten in het zonnetje

4 nov 2017
  • Na de oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag tegen Feyenoord was het vandaag tijd voor de competitiewedstrijd tegen Berkel. Om 10:00 uur werd er met een voorzichtig zonnetje afgetrapt aan de Duinwetering. Noordwijk begon goed aan de wedstrijd en na 3 minuten schoot Olle raak. Het was een mooie goal, geschoten uit een draai. Noordwijk bleef de betere ploeg en dat resulteerde in een doelpunt. Een afstandsschot van Kas werd door de keeper uit het doel gehouden en Yoëll schoot de bal in de rebound toch achter de keeper. Met deze 2-0 voorsprong werd het spel van de Noordwijkerhout wat slordiger.

Toch werd het voor de rust nog 3-0. Yoëll schoot de bal na een mooie voorzet van Danilo in de touwen. Berkel bepaalde de ruststand op 3-1 door een mooi afstandsschot, onhoudbaar voor Alberto.
    Na de limonade werd het spel slordig. Passes waren net te kort en voorzetten kwamen niet meer aan. Toch werd het 4-1 omdat Yoëll een klutsbal binnenschoot. Het spel ging op en neer en af en toe kwam Noordwijk er toch goed uit. Een mooi afstandsschot van Danilo zorgde voor een 5-1 stand.

De achterhoede van Noordwijk: Kas, Liam, Boas, Boaz en keeper Alberto zorgde er met goed spel en hard werken voor dat het doel van Noordwijk verder leeg bleef. Olle, Danilo, Ruben en Yoëll zorgden voor het gevaar voorin. Er volgde nog een Noordwijks doelpunt. Yoëll scoorde zijn 4e van de dag na mooi samenspel met Danilo. De tegenstanders hadden echter het laatste woord want zij bepaalden de eindstand op 6-2. Een mooie overwinning.
    Volgende week spelen de jongens een uitwedstrijd tegen Quick JO10-2 uit Den Haag. Op papier een makkelijke tegenstander, maar in deze competitie gebeuren wel meer rare dingen. Om 12:15 uur wordt er afgetrapt in Den Haag.