• Gratis trainingen voor de jeugd van 8 – 12 jaar een groot succes

  29 jan 2021
 • Een prachtig voorbeeld hoe door de inzet van de trainers 50 kinderen de gelegenheid krijgen  om op woensdagmiddag extra te komen trainen.

  Binnen vv Noordwijk is er vanaf de eerste lockdown door COVID-19 de mogelijkheid aan de jeugd geboden om te blijven voetballen. De jeugdteams trainen minimaal 2 tot 3 keer. Iedere zaterdag zijn er onderlinge wedstrijden. Als verrassing voor de jongste leden krijgen ze zaterdag training van de selectiespelers van Noordwijk 1. 

  De eerste extra training is afgelopen woensdag gestart met 50 kinderen en 6 trainers, een enorm succes. Ook de trainingen voor de komende twee weken zijn al volgeboekt. 

  Kinderen die nu niet naar school gaan, daardoor minder bewegen kunnen nu 3 weken lang op woensdagmiddag van 14:00 – 16:00 uur bij vv Noordwijk komen trainen. De training is voor alle kinderen, dus ook als ze geen lid zijn van vv Noordwijk. 

  We zijn blij dat we als vereniging dit aan de jeugd kunnen aanbieden. Met de explosieve groei van kinderen die door thuisonderwijs minder bewegen is het ook bijna noodzaak geworden. Naast de extra trainingen motiveert vv Noordwijk de komende weken de jeugd om te blijven bewegen door een beweegbingo en voetbal challenges via Instagram. Wil je de activiteiten van vv Noordwijk volgen check de berichten op Instagram en Facebook.