• Grote Club Actie

19 okt 2021
  • Vv Noordwijk doet mee aan de Grote Clubactie en vandaag start de verkoop van de loten. We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken.
    Ons doel voor dit jaar is: met de opbrengst nieuwe materialen kopen en leuke evenementen voor de jeugd organiseren.
    De verkopers krijgen een persoonlijke pagina met leuke winacties. Om de jeugdleden te bedanken voor hun inzet en het teamgevoel te vergroten delen we 25% van de netto omzet met de verkopende teams, te besteden aan een teamuitje naar keuze.
    Ruim 400 jeugdleden (en ouders) krijgen een mail om vanaf 18 september digitaal loten te verkopen voor de club. Het afgelopen jaar is er door Corona maatregelen een tekort ontstaan door de misgelopen inkomsten en dit kan de manier zijn om toch te blijven investeren in de jeugd. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.
    STEUN VV NOORDWIJK EN KOOP ONLINE EEN LOT

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Er worden ook Superloten verkocht voor € 150,-. Koop je zakelijk een superlot dan kun je rekenen op extra aandacht op social media en de website van vv Noordwijk.- Koop een lot via een deelnemend jeugdlid of direct via de website. Ook via de website kun je een deelnemend jeugdlid selecteren.

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Alvast bedankt voor de steun aan onze club.

Veel succes!

Met vriendelijke groet,