• GVVV - Noordwijk zaterdag 10 oktober 2020 14.30 uur

8 okt 2020
  • Ronduit teleurstellend mag het verlies in de KNVB beker afgelopen dinsdag tegen 1e Klasser Sliedrecht genoemd worden. Niets ten nadele van Sliedrecht – ze hebben per slot van rekening ook VVSB al uitgeschakeld – Noordwijk is het aan haar stand verplicht van deze ploeg te winnen. Een leuke vervolgwedstrijd in de 1e ronde van het hoofdtoernooi en een financiële bonus van de KNVB – zeer welkom in deze vrijwel inkomenloze periode – gaan zo aan de neus van Noordwijk voorbij. Het moge duidelijk zijn dat de technische staf nog niet de juiste formatie gevonden heeft. Ook de vele wissels waren niet bij machte de Sliedrechters de baas te worden.

Hopelijk is de nederlaag de aanzet tot een goed resultaat in de competitie aanstaande zaterdag. Dat zal dan moeten gebeuren in Veenendaal, waar GVVV de tegenstander is. Een ploeg die ook nog niet haar juiste vorm te pakken heeft. Verlies in de beker tegen HHC Hardenberg – evenals Noordwijk met 3-2 na verlenging – betekende uitschakeling, maar als we het wedstrijdverslag lezen, dan was het spel van GVVV hoopgevend. Op de competitieladder bezet GVVV met 2 punten een plaats onder Noordwijk. Er werd nog niet gewonnen. De punten werden behaald tegen TEC en Jong Sparta. Op het Kasteel werd afgelopen zaterdag in blessuretijd een zeker lijkende overwinning verspeeld. We gaan aanstaande zaterdag horen welke ploeg er in slaagt de eerste driepunter van dit seizoen binnen te halen.

Leo Kruithof