• Herinnering aan Stef Barnhoorn

15 jun 2021
  • Op 7 april 2021 overleed op veel te jonge leeftijd Stef Barnhoorn. Stef voetbalde tot enkele jaren geleden bij onze vereniging.

Na de A1 is Stef de drijvende kracht geweest van het seniorenteam waaruit blijvende vriendschappen zijn ontstaan.

Naast de trainingen en wedstrijden gingen zij samen graag naar de kroeg, op vakantie, vissen, golfen en andere sporten beoefenen.

Om de herinnering aan Stef levend te houden hebben zijn vrienden in het bijzijn van de familie van Stef op zaterdag 12 juni een boom geplant in de strook begroeiing naast veld 2.

Naast de boom staat een gedenkteken in de vorm van een paal met plaquette. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat Stef in onze herinneringen blijft voortleven.

Er is gekozen om een eik te planten, vanwege de kracht van deze boom om de weersomstandigheden te doorstaan.

Daarnaast kent de eik een aantal eigenschappen die overeenkomen met Stef; waardigheid, kracht, standvastigheid, trots en verbinden.

In memoriam Stef ‘de Baas’ Barnhoorn
    3/10/1984 - 7/4/2021