• Het vv voetbalgala was een zeer groot succes in hotel van Oranje

18 nov 2019
  •

De Businessclub van vv Noordwijk organiseerde op 16 november alweer voor de 14e keer hun jaarlijkse Voetbalgala in Hotel Oranje. De successen lijken ook naast het veld maar geen einde te komen, want deze editie oversteeg alweer alle verwachtingen aldus een heel trotse voorzitter Henk Hoogervorst.  De spelers werden met veel applaus onthaald en vervolgens ging het gala van start. De loco Burgemeester Sjaak van den Berg heeft het gala geopend.

De ruim 200 genodigden die de vv Noordwijk een warm hart toedragen hebben er echt een feest van gemaakt.  Ieder jaar is het opnieuw een uitdaging om een mooi programma neer te zetten, ook dit jaar was de organisatie daar prima in geslaagd. Er waren optredens van Mike Peterson, Nightlife, Frank de Tank en  met DJ Charles achter de knoppen ontstond er een zeer feestelijke avond. Tussen de gerechten door konden de gasten een foto laten maken en deze kregen ze meteen mee als aandenken.

De tafelgoochelaar deed de gasten versteld staan met zijn trucs. De presentatie van de gehele avond werd zeer professioneel verzorgd door Robert Bannink. De veilingmeester van de avond was Diederik van Egmond. Hij heeft op zeer bijzondere en enthousiaste wijze een enorme hoge opbrengst weten te realiseren. Wederom een recordopbrengst.  Nadat het volle programma erop zat was er ook nog een geslaagde afterparty. Daarna konden de enthousiaste gasten laat in de nacht huiswaarts keren, zodat de geweldige gastheer Hotel Oranje de prachtig aangeklede zaal weer in orde kon maken voor de volgende gasten.

De totale opbrengst van de avond was in eerste instantie €78.640,- en dit werd later nog verhoogd tot €80.000,- Euro dankzij een gulle gift van een van de zeer trouwe leden van de voetbalvereniging Noordwijk.  Uiteraard komt de gehele opbrengst ten goede van de vereniging.

Foto @Marcel Vergheggen