• Huib Oversloot kiest volgend seizoen voor IJsselmeervogels

  1 nov 2019
 • Huib Oversloot vertrekt aan het einde van het seizoen bij vv Noordwijk. De verdediger heeft de lokroep van IJsselmeervogels niet kunnen weerstaan en heeft besloten volgend seizoen aan de rode kant van de Westmaat voor zijn kansen te gaan.

  ‘Ik ben Noordwijk dankbaar voor de kans die mij is geboden en ga uiteraard mijn stinkende best doen om er nog een top seizoen van te maken voordat ik mijn nieuwe uitdaging aan ga’, aldus de rechtsback die bezig is aan zijn eerste seizoen op De Duinwetering.

  Huib Oversloot kiest volgend seizoen voor IJsselmeervogels
  foto: ProShotsNL

  Selectie vv Noordwijk 2020/2021

  Blijft:
  Mike van Vliet, Emiel Wendt, Dylan Rietveld

  Vertrekt:
  Martijn Le Congé (stopt), Huib Oversloot (v.v. IJsselmeervogels)

  Nieuw: -