• In memoriam Stef Barnhoorn

10 apr 2021
  • Wij ontvingen afgelopen week het droevige bericht van het overlijden, op 7 april, op 36-jarige leeftijd van

Stef Barnhoorn

‘Ik had zó graag nog langer bij Karin en de jongens willen blijven, maar ik heb het leven moeten loslaten.’

Bovenstaande woorden zijn van Stef en staan op de rouwkaart.

Stef was al enige tijd ziek. Hij is de strijd met zijn ziekte aangegaan, maar heeft die niet kunnen winnen.

Stef voetbalde tot enkele jaren geleden bij onze vereniging. Hij was een van de gangmakers in zijn vriendenteam en maakt deel uit van een echte voetbalfamilie.

Stefs zoon Tein voetbalt sinds kort in de Superliga. Zijn vader is Walking Footballer en bij het gezin van Stefs zus Babs zijn alle gezinsleden actief betrokken bij vv Noordwijk.

Wij wensen zijn vrouw Karin, zijn kinderen Tein, Sieb en Noud, alle familieleden en vrienden veel sterkte.

Bestuur vv Noordwijk