• Toegangsprijzen en seizoenskaarten

  Het abrupt afgebroken voetbalseizoen 2019-2020 betekende dat er geen degradatie en promotie plaatsvond. Dit betekent dat we in het seizoen 2020-2021 dezelfde tegenstanders tegen gaan komen als vorig seizoen. Leuke tegenstanders, waar met name de wedstrijden tegen onze vrienden uit de Duin- & Bollenstreek er uit springen. In overleg met de tegenstanders is vastgesteld dat de meeste thuiswedstrijden van Noordwijk 1 in de competitie om 14.30 uur zullen aanvangen.
  Het bezoeken van de wedstrijden is vanwege de coronabeperkingen, met name de anderhalve meter maatregel, wel behoorlijk anders geworden. In totaal kunnen we rondom veld 1 slechts 700 toeschouwers herbergen, 100 op de tribune en 600 langs het veld. De 100 tribuneplaatsen zijn bestemd voor de leden van onze businessclub en voor de seizoenkaarthouders met een tribunekaart.

  In tegenstelling tot veel andere verenigingen geeft Noordwijk wel gelegenheid de wedstrijd te bezoeken voor niet leden, dus ook supporters van de tegenpartij. De kaartverkoop wordt echter eerst opengesteld voor leden, zijn er dan nog geen 700 plaatsen gereserveerd, dan worden de nog beschikbare plaatsen verkocht aan niet leden. 

  Kaartverkoop en registratie geschiedt uitsluitend via de website van vv Noordwijk. Voor niet leden is dit mogelijk vanaf de donderdag voorafgaand aan de wedstrijd. 

  Let op!

  In verband met de Cororonamaatregelen moeten alle bezoekers van wedstrijden van Noordwijk 1 zich registreren. Klik hier voor nadere informatie

  Toegangsprijzen
  Voor het bezoeken van thuiswedstrijden van Noordwijk 1 gelden de volgende toegangsprijzen voor niet leden:

  Staanplaats niet leden vv Noordwijk t/m 8 jaar

  gratis

  Staanplaats niet leden vv Noordwijk 9 t/m 15 jaar en 65+

  €   8,-

  Staanplaats niet leden vv Noordwijk vanaf 16 jaar

  € 12,00

  Om het bezoeken van de thuiswedstrijden voor vaste supporters die geen lid zijn aantrekkelijk te maken biedt de vereniging de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen. Het prijsvoordeel is aanzienlijk. 

  Seizoenkaarten

  De categorie donateurs wordt voor de toegang tot de wedstrijden omgezet naar seizoenkaarthouder. De prijzen voor seizoenkaarthouders zijn:

  Omschrijving

  Prijs

  Seizoenkaart staan

  € 105

  Seizoenkaart tribune            

  € 140

  Seizoenkaart staan 65+ en 9 t/m 15 jaar

  €  90

  Seizoenkaart tribune 65+ en 9 t/m 15 jaar  

  € 125

  Seizoenkaarten kunnen worden besteld door een mail te sturen naar ledenadministratie@vvnoordwijk.nl. Vermeld in de mail duidelijk naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en bankrekening. Hier is een bestelformulier te vinden.

  Seizoenkaarten zijn geldig tijdens competitiewedstrijden thuis. Voor de KNVB-bekerwedstrijden zijn de kaarten niet geldig. 
  Tip: iemand verrassen met een seizoenkaart als cadeau is natuurlijk ook een leuk idee! 

  Verplicht tonen lidmaatschapskaart of seizoenkaart en toegangsbewijs.

  Het is noodzakelijk om bij bezoek aan een wedstrijd altijd uw lidmaatschapskaart en/of uw seizoenkaart en toegangsbewijs bij u te hebben. Bij de ingang worden uw kaart en toegangsbewijs gescand. Bezoeken van wedstrijden zonder dit is niet mogelijk. 

  Betalen met lidmaatschapskaart in de kantine

  Wist u trouwens dat u met uw lidmaatschapskaart ook kunt betalen in de kantine? Wel zo gemakkelijk. 

  Informatie over bovenstaande bij de penningmeester, via penningmeester@vvnoordwijk.nl
  Aanmelden als lid kan via www.vvnoordwijk.nl

  Het bestuur

   

 • Informatie over veiligheid & orde
  Arie Messemaker
  facilitair@vvnoordwijk.nl
  06-27838742.
 • Vragen over het Sportcomplex
  Nico Groot
  facilitair@vvnoordwijk.nl