• Toegangsprijzen en seizoenskaarten

Leden van vv Noordwijk, donateurs/seizoenkaarthouders hebben recht op een gratis staanplaats bij de competitiewedstrijden van Noordwijk 1 op vertoon van hun ledenpas. Deze pas wordt gescand bij de ingang. Een gratis staanplaats geldt ook voor alle kinderen t/m 8 jaar, lid of geen lid van vv Noordwijk.

Seizoenkaarthouders met een tribunekaart hebben gratis toegang tot de tribune. Leden en seizoenkaarthouders met een staanplaatskaart kunnen voor een bedrag van € 3 een tribuneplaats kopen per wedstrijd.

Niet leden kunnen voor een wedstrijd via Eventbrite een kaart aanschaffen. Op deze site staat vanaf maandag voor een wedstrijd een link naar het bestelprogramma. Op de wedstrijddag zijn er beperkt kaarten beschikbaar in het kassahok. Pinnen is hier mogelijk.

Toegangsprijzen
    Voor het bezoeken van thuiswedstrijden van Noordwijk 1 gelden de volgende toegangsprijzen:

Staanplaats niet leden vv Noordwijk t/m 8 jaar

gratis

Staanplaats niet leden vv Noordwijk 9 t/m 15 jaar en 65+

€ 8

Staanplaats niet leden vv Noordwijk vanaf 16 jaar

€ 12

Tribune leden vv Noordwijk

€ 3

Tribune niet leden vv Noordwijk 9 t/m 15 jaar en 65+

€ 10

Tribune niet leden vv Noordwijk vanaf 16 jaar

€ 14

Seizoenkaarten
    Om het bezoeken van de thuiswedstrijden voor vaste supporters die geen lid zijn aantrekkelijk te maken biedt de vereniging de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen. Het prijsvoordeel is aanzienlijk.
    De categorie donateurs wordt voor de toegang tot de wedstrijden omgezet naar seizoenkaarthouder. De prijzen voor seizoenkaarthouders zijn:

Seizoenkaart staan

€ 105

Seizoenkaart tribune

€ 140

Seizoenkaart staan 65+ en 9 t/m 15 jaar

€  90

Seizoenkaart tribune 65+ en 9 t/m 15 jaar

€ 125

Seizoenkaarten kunnen worden besteld door een mail te sturen naar ledenadministratie@vvnoordwijk.nl. Vermeld in de mail duidelijk naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en bankrekening. Hier is een bestelformulier te vinden.

Seizoenkaarten zijn geldig tijdens competitiewedstrijden thuis.
    Voor KNVB-bekerwedstrijden zijn de kaarten niet geldig.

Tip: iemand verrassen met een seizoenkaart als cadeau is natuurlijk ook een leuk idee!

Verplicht tonen lidmaatschapskaart of seizoenkaart en toegangsbewijs.
    Het is noodzakelijk om bij bezoek aan een wedstrijd altijd uw ledenpas en/of uw seizoenkaart bij u te hebben. Bij de ingang wordt uw pas gescand.
    Wist u trouwens dat u met uw lidmaatschapskaart ook kunt betalen in de kantine? Wel zo gemakkelijk.

• Informatie over veiligheid & orde
    Arie Messemaker