• Informatie over toegang competitiewedstrijden Noordwijk 1

Na het voor Noordwijk mooi verlopen vorige seizoen resulterend in het kampioenschap en promotie naar de 2e Divisie, staan er dit seizoen mooie wedstrijden op het programma.
    De promotie naar de hoogste amateurafdeling betekent een weerzien met de top van het amateurvoetbal.
    Clubs waar in het verleden bijna elk jaar tegen gevoetbald werd komen opnieuw op bezoek aan de Duinwetering.
    De moeite waard voor supporters om het te gaan volgen!

Om het bezoeken van de thuiswedstrijden voor vaste supporters aantrekkelijk te maken biedt de vereniging de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen. Het prijsvoordeel is aanzienlijk.
    Het bestuur heeft in de vergadering van 27 juni 2019 de toegangsprijzen voor de wedstrijden seizoen 2019 ?? 2020 in de Tweede divisie vastgesteld.

Toegangsprijzen
    Voor het bezoeken van thuiswedstrijden van Noordwijk 1 gelden de volgende toegangsprijzen:

Staanplaats

Tribune

Opmerking

Kinderen t/m 11 jaar

op aangegeven plaatsen

Kinderen van 12 t/m 16 jaar en 65+

Vanaf 18 jaar

Leden en donateurs

gratis

Belangrijk!
    Bij de wedstrijden tegen Katwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys, Scheveningen, Spakenburg, IJsselmeervogels zijn de prijzen voor zitplaatsen tribune verhoogd tot € 15 wegens de grote vraag en beperkte capaciteit.
    De opslag voor leden zitplaats tribune wordt dan € 5.

Seizoenkaarten
    De categorie donateurs wordt voor de toegang tot de wedstrijden omgezet naar seizoenkaarthouder. De prijzen voor seizoenkaarthouders zijn bij voorafname voor de competitiestart:

Seizoenkaart staan

€105

Seizoenkaart tribune

€140

Seizoenkaart staan 65+ en 12 tot 16 jaar

€90

Seizoenkaart tribune 65+ en 12 tot 16 jaar

€125

De korting voor seizoenkaarthouders is gerelateerd aan het bedrag van de niet-spelende leden. We adviseren om, gelet op deze korting, een seizoenkaart aan te schaffen. Deze zullen op naam worden gesteld voor de toegangscontrole.

Seizoenkaarten kunnen nu al worden besteld door een mail te sturen naar ledenadministratie@vvnoordwijk.nl.  bestelformulier seizoenskaart. Vermeld in de mail duidelijk naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Tijdens de thuiswedstrijden in de voorbereiding op het seizoen kan in het wedstrijdsecretariaat een bestelformulier ingevuld worden.

Seizoenkaarten zijn geldig tijdens competitiewedstrijden thuis. Voor de KNVB-bekerwedstrijden zijn de kaarten niet geldig. Overigens: in overleg met de tegenstanders is vastgesteld dat de meeste thuiswedstrijden van Noordwijk 1 in de competitie om 14.30 uur zullen aanvangen.

Tip: iemand verrassen met een seizoenkaart als cadeau is natuurlijk ook een leuk idee!

Verplicht tonen lidmaatschapskaart of seizoenkaart
    Het is noodzakelijk om bij bezoek aan een wedstrijd altijd uw lidmaatschapskaart en/of uw seizoenkaart te tonen. Op dit moment worden voorbereidingen getroffen om (in de loop van) dit seizoen te gaan werken met een scansysteem bij de ingang. Bezoeken van wedstrijden zonder tonen van de kaart(en) is dan niet mogelijk.

Vrijwilligers
    Mensen die vrijwilligerswerk doen bij de vereniging kunnen voor een gereduceerd tarief van € 30 lid worden van de vereniging. U bent dan geregistreerd als lid en daardoor opgenomen in de mailings die vanuit de vereniging verzonden worden, verzekerd via de KNVB verzekering en u kunt met uw pas de thuiswedstrijden van Noordwijk 1 bezoeken.

Betalen met lidmaatschapskaart in de kantine
    Wist u trouwens dat u met uw lidmaatschapskaart ook kunt betalen in de kantine? Wel zo gemakkelijk.

Informatie over bovenstaande bij de penningmeester, via penningmeester@vvnoordwijk.nl.
    Aanmelden als lid kan via www.vvnoordwijk.nl

• Informatie over veiligheid & orde
    Arie Messemaker