• Informatie over toegang competitiewedstrijden Noordwijk 1

Na het voor Noordwijk mooi verlopen vorige seizoen resulterend in het kampioenschap en promotie naar de 3e Divisie, staan er dit seizoen mooie wedstrijden op het programma. Allereerst natuurlijk de derby’s tegen Quick Boys, FC Lisse en plaatsgenoot SJC. Maar ook de wedstrijden tegen ‘oude’ tegenstanders ASWH, DOVO, VVOG spreken tot de verbeelding. In totaal spelen we dit seizoen 17 thuiswedstrijden.

Toegangsprijzen
    Voor het bezoeken van thuiswedstrijden van Noordwijk 1 gelden de volgende toegangsprijzen:

Staanplaats

Tribune

Opmerking

Kinderen t/m 12 jaar

op aangegeven plaatsen

Kinderen van 13 t/m 17 jaar en 65+

Vanaf 18 jaar

Leden en donateurs

gratis

Seizoenkaarten
    Voor vaste bezoekers hebben we een aantrekkelijk aanbod bij aanschaf van een seizoenkaart.

Door het kopen van een seizoenkaart bespaart u aanmerkelijk of de toegangsprijs én hoeft u niet elke wedstrijd een kaartje te kopen bij de kassa.

Staanplaats

Tribune

kinderen van 13 t/m 17 jaar en 65+

vanaf 18 jaar

donateurs en leden

nvt

Voordeel seizoenkaart
    Het voordeel bij aanschaf van een seizoenkaart laat zich eenvoudig uitrekenen:

Losse verkoop

Seizoenkaart

Staanplaats kinderen van 13 t/m 17 jaar en 65+

(17 x € 5) €  85

Tribune kinderen van 13 t/m 17 jaar en 65+

(17 x € 7) €  119

Staanplaats vanaf 18 jaar

(17 x € 8) € 136

Tribune vanaf 18 jaar

(17 x € 10) € 170

Tribune donateurs en leden

(17 x € 2)  € 34

Aanschaf seizoenkaart
    Wilt u een seizoenkaart aanschaffen dan kunt u het betreffende bedrag overmaken naar IBAN NL 75 RABO 0346 8985 44 o.v.v. uw naam en: ”Seizoenkaart Zit” of ”Seizoenkaart Staan”. U ontvangt uw kaart z.s.m. na ontvangst van uw betaling.

Tip: iemand verrassen met een seizoenkaart als cadeau is natuurlijk ook een leuk idee!

Verplicht tonen lidmaatschapskaart of seizoenkaart
    Het is noodzakelijk om bij bezoek aan een wedstrijd altijd uw lidmaatschapskaart en/of uw seizoenkaart te tonen. Op dit moment worden voorbereidingen getroffen om (in de loop van) dit seizoen te gaan werken met een scansysteem bij de ingang. Bezoeken van wedstrijden zonder tonen van de kaart(en) is dan niet mogelijk.

Vrijwilligers
    Mensen die vrijwilligerswerk doen bij de vereniging kunnen voor een gereduceerd tarief van € 30 lid worden van de vereniging. U bent dan geregistreerd als lid en daardoor opgenomen in de mailings die vanuit de vereniging verzonden worden, verzekerd via de KNVB verzekering en u kunt met uw pas de thuiswedstrijden van Noordwijk 1 bezoeken.

Betalen met lidmaatschapskaart in de kantine
    Wist u trouwens dat u met uw lidmaatschapskaart ook kunt betalen in de kantine? Wel zo gemakkelijk.

Informatie over bovenstaande bij de penningmeester, via penningmeester@vvnoordwijk.nl.
    Aanmelden als lid kan via www.vvnoordwijk.nl

• Informatie over veiligheid & orde
    Arie Messemaker