• Jeugd algemeen

  Plezier staat voorop
  Bij vv Noordwijk stellen we alles in het werk om de jeugd een plezierige lidmaatschapsperiode te bezorgen, met volop ruimte voor individuele ontwikkeling. Ook wordt aandacht besteed aan de teamgeest, normen en waarden en het vereniging besef. Opleiding op technisch gebied is altijd in overeenstemming met de mogelijkheden van het lid en plezier staat hierbij te allen tijde voorop.

  Lid worden?
  Informatie over o.a. aanmelding bij vv Noordwijk en de contributiebedragen voor dit seizoen vindt u op de pagina Ledenadministratie.
  Wil uw kind eerst een keertje vrijblijvend kennismaken met voetbal? We organiseren een aantal keer per jaar vriendjesdagen, deze worden vooraf gecommuniceerd via de site, de agenda en de lokale media.

  Proeftraining
  Indien je een proeftraining wilt bij vv Noordwijk dan kun je een mail sturen naar proeftraining@vvnoordwijk.nl. Of vul het aanmeldformulier in.

  Startbijeenkomst

  Ieder jaar vindt bij aanvang van het seizoen een startbijeenkomst voor ouders van de jeugdleden plaats, waarbij de leiders, coaches en trainers aanwezig zijn.
  Voor de Superliga ouders (allerkleinsten t/m 6 jaar) wordt een aparte bijeenkomst georganiseerd aan het einde van september van ieder seizoen.

  Organisatie
  De jeugdcommissie legt verantwoording af aan het hoofdbestuur.
  De jeugdcommissie vergadert in de regel 1 x per maand, echter bij de start en het einde van het voetbalseizoen zal deze frequentie hoger liggen. De commissie bestaat, naast de jeugdvoorzitter, uit 10 leden met ieder zijn eigen aandachtsgebied.

  Jeugdcoordinatoren
  De jeugdcommissie wordt o.a. geholpen door de jeugdcoordinatoren. Zij zijn eerste aanspreekpunt voor de vereniging en ouders/verzorgers van de jeugdleden. De coordinator is onder meer betrokken bij de teamindeling, training- en wedstrijdbeleving, normen- en waardenbeleid, problemen in zijn/haar groep en algemene informatieverstrekking.

   

  Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Je wordt uitgenodigd voor een proeftraining bij een team van jouw leeftijd.
 • Leeftijdsgroepen binnen het voetbal

  De KNVB heeft de jeugdteams in leeftijdsgroepen ingedeeld:

  Groep

  Leeftijd

  Aantal spelers

  wedstrijdduur

  JO19

  17-18 jaar

   

  11 spelers

  2x45 minuten

  JO17

  15-16 jaar

   

  11 spelers

  2x40 minuten

  JO15

  14 jaar

   

  11 spelers

  2x35 minuten

  JO14

  13 jaar

   

  11 spelers

  2x35 minuten

  JO13

  12 jaar

   

  11 spelers

  2x30 minuten

  JO12

  11 jaar

   

    8 spelers

  2x30 minuten

  JO11

  10 jaar

   

    8 spelers

  2x25 minuten

  JO10

  9 jaar

   

    6 spelers

  2x25 minuten

  JO9

  8 jaar

   

    6 spelers

  2x20 minuten

  JO8

  7 jaar

   

    6 spelers

  2x20 minuten

  Superliga

  t/m 6 jaar

  nvt

  nvt

   

 •