• Jeugdafdeling ontvangt de KNVB certificering “Lokale jeugdopleiding”

20 okt 2019
  • De KNVB en NMC Bright introduceerden in het seizoen 2014/’15 het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleiding. Doel van dit programma is om, behalve clubs de mogelijkheid te geven om hun jeugdopleiding te certificeren, vooral te ondersteunen bij het ontwikkelen en verbeteren van de jeugdopleiding.

In het K&P Programma worden door middel van een audit sterke- en verbeterpunten in beeld gebracht waarbij oog is voor de identiteit, cultuur en ambities van de club. De audit is voor clubs een mogelijkheid een status van Lokale, Regionale, Nationale of Internationale  Jeugdopleiding te verkrijgen.

De jeugdafdeling  vv Noordwijk heeft na een geslaagde audit het certificaat ”Lokale jeugdopleiding” ontvangen. Bij de thuiswedstrijd van Noordwijk 1 is het certificaat door de KNVB overhandigd aan Rob Hogenhuis (voorzitter jeugdafdeling) en Alfred van der Plas (vice voorzitter Jeugdafdeling).

Het certificaat is 3 jaar geldig.