• Jeugdafdeling vv Noordwijk voorgedragen voor Certificaat Lokale jeugdopleiding KNVB

12 jun 2019
  • Als vereniging zijn we verheugd dat de jeugdafdeling is genomineerd voor het certificaat Lokale jeugdopleiding KNVB.
    Dit houdt in dat we voldoen aan de kwaliteit richtlijnen voor Lokale jeugdopleiding van de KNVB.
    De kwaliteit van onze jeugdopleiding werd gecontroleerd op een 66 aantal onderwerpen op het gebied van Beleid, Bestuur, Technisch kader, Training- en wedstrijdprogramma, Ontwikkeling spelers en trainers en de Inrichting van de accommodatie. Van de 66 onderwerpen moesten er 62 positief uitvallen om het certificaat te behalen.
    Mede door de inzet van Leo Kruithof, Aad van der Niet, Rob Hogenhuis, Leonard van Utrecht en Alfred van der Plas hebben we dit mooie resultaat behaald.

Brief van het audit team NMC Bright:

"Middels dit schrijven wil ik je op de hoogte brengen van de conclusie naar aanleiding van audit in het seizoen 2018/’19 bij vv Noordwijk. De audit is onderdeel van het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen, uitgevoerd door de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond en onafhankelijk adviesbureau NMC Bright.

Vv Noordwijk heeft met de audit aangetoond aan de minimale kwaliteitseisen voor een status Lokale Jeugdopleiding te voldoen. Namens NMC Bright brengt ondergetekende het advies uit naar de directie van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond om over te gaan tot het toekennen van de status Lokale Jeugdopleiding aan vv Noordwijk."