• Jim van der Deijl aanspreekpunt Pers vv Noordwijk

23 jul 2019
  • Jim van der Deijl is vanaf dit jaar aangesteld bij vv Noordwijk als aanspreekpunt voor de pers voor met name Noordwijk 1. Doordat Noordwijk in de Tweede Divisie speelt zullen er wekelijks verzoeken zijn om op sportpark Duinwetering interviews en opnames te komen maken. Jim is geen onbekende op de club, maar toch zullen we Jim even verder introduceren.

Jim van der Deijl nieuwe Persfunctionaris Noordwijk 1

Wil je jezelf voorstellen?
    Ik ben Jim van der Deijl. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vrouw Eveline en twee zoons Sep en Quinn in Noordwijk. Als mijn werk het toelaat ben ik iedere thuiswedstrijd van het eerste langs de lijn te vinden.

Wat doe jij naast het voetbal bij vv Noordwijk?
    Ik ben werkzaam bij Omroep West als sportjournalist en volg met name ADO Den Haag op de voet. Ook het regionale voetbal in de Tweede- en Derde Divisie volg ik nauwgezet. In oktober start met de opleiding trainers/coach 3 (UEFA C) met als stageplek, hoe kan het ook anders, vv Noordwijk.

Waarom vv Noordwijk voor jou?
    Van jongst af aan ben ik al lid bij Noordwijk. Begonnen in de D-jeugd en geëindigd in het derde elftal. Daarna vanwege de drukte op mijn werk en de geboorte van mijn zoon weinig tijd meer gehad om zelf te voetballen. Wel altijd als supporter aanwezig geweest bij de wedstrijden.

Hoe ziet jouw rol het aankomend seizoen uit?
    Aankomend seizoen ben ik het aanspreekpunt voor de pers als het gaat om aanmelden bij wedstrijden, interviewverzoeken en het faciliteren van de media. Daarnaast zal ik veel bezig zijn met het beeldmateriaal dat via FOX Sports beschikbaar gesteld wordt aan onze club. Denk daarbij aan de verwerking voor de social-mediakanalen, YouTube en de nieuwe boarding.

Waar kijk je naar uit?
    Mijn ideaalplaatje is een ontknoping als het seizoen 2010/2011 (kampioenswedstrijd Noordwijk – Quick Boys). Een bomvol sportpark met een live registratie op TV. Dat zou te gek zijn. Daarnaast zou ver in het KNVB Bekertoernooi ook super gaaf zijn.