• Jong PSV op bezoek

29 jun 2019
  • De selectie van Jong PSV bereidt zich met een trainingsweek in Noordwijk voor op een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Vorig jaar eindigde het team op een mooie derde plaats. Om ook dit seizoen weer optimaal te kunnen presteren verblijven de spelers en stafleden van 10 t/m 16 juli een week lang in een hotel in Noordwijk. Onder leiding van hoofdtrainer Peter Uneken wordt er iedere dag getraind op ons complex.

Op zaterdag 13 juli wordt op Sportpark Duinwetering een oefenwedstrijd gespeeld tegen het Belgische Kortrijk. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur. Bij deze wedstrijd wordt geen entree geheven. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de talenten van de Eindhovenaren.