• Joost van den Boogaard nieuwe aanvaller vv Noordwijk

17 jun 2021
  • Nadat vorige week bekend werd dat Youssef El Khachati een nieuwe kans krijgt in het betaald voetbal bij het Belgische KVC Westerlo heeft Noordwijk gelijk werk gemaakt van zijn opvolger. De 25-jarige in Haarlem woonachtige Joost van den Boogaard zal de overstap maken van het in de tweede klasse acterende BVC Bloemendaal. Joost is daar al een groot aantal jaren één van de sterkhouders van de club. De snelle aanvaller stond al een aantal jaren op de scoutingslijst van Noordwijk. Vanaf aankomend seizoen seizoen gaat hij deel uitmaken van de selectie en zal hij er alles aan gaan doen om een plaats te veroveren in de equipe van Kees Zethof. Wij heten Joost van harte welkom bij onze club en wensen hem veel succes aan de Duinwetering.

Selectie vv Noordwijk 2021/2022

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt, Sander Bosma, Nick van Staveren, Dylan Rietveld, Hidde van den Ende, Toer Bouwman, Mike van Vliet, Thomas Reynaers, Marc de Kruijs, Marco Korff (keeperstrainer), Jesse Haak, Stef van der Zalm, Rob Overvliet, Marcel Akerboom, Raïes Roshanali, Joe van der Sar

Vertrekt: Segun Owobowale (AFC), Koen van der Vlugt (EMM ‘21), Denzel James (FC Boshuizen), Guy Smith (FC Boshuizen),  Luuk Slegt (Ajax zaterdag), Nino Roffelsen (RoPS Rovaniemi, Finland), Reno van Heiningen (FC Rijnvogels), Yousef El Kachati (KVC Westerlo, België)

Nieuw: Sem van Oosten (eigen opleiding), Lars Jansen (VVSB), Teun Zethof (eigen opleiding), Lars Hulsebosch (eigen opleiding), Samir Krupic (Trainer Noordwijk 2, SV Hillegom), Sam Willemse (Almere City), Joost van den Boogaard (BVC Bloemendaal)