• Jubilarissen

14 jan 2020
  • Tijdens de oudejaarsborrel zijn de jubilarissen van onze vereniging in het zonnetje gezet. Dit jaar waren er veel leden die een jubileum bereikten.

De leden die 25 jaar lid zijn:
    Mathijs de Lange en Bas Scheer ontvingen de bronzen speld. De niet aanwezige Bart Dassen, Thomas van Duijn en Sander van Dam zullen op een later moment hun speld ontvangen.

Jubilarissen

40 jaar lid:
    Marco van ’t Wout, Koos Scheerstra, Ronald Mourits, Leo v.d. Wiel, Jaap vd. Niet en Peter Martens ontvingen de zilveren speld. Ook Piet Barnhoorn, Eric van Houten en Jan Hordijk zijn 40 jaar lid. Zij konden niet aanwezig zijn, maar ontvingen dezelfde dag hun speld op een bijeenkomst waar zij op dat moment waren.

Jubilarissen 1

50 jaar lid:
    Twee leden ontvingen de gouden speld voor hun 50-jarig lidmaatschap: Hans Thijssen en Cees Bulk.

Jubilarissen 2

60 en 70 jaar lid:
    Voor drie leden was er een oorkonde en een aandenken aan hun jubileum: voor Arie van Rooyen voor zijn 60-jarig lidmaatschap en voor Gerard Passchier en Dirk Heemskerk voor hun 70-jarig lidmaatschap.

Jubilarissen 5

Jubilarissen 3