• Update kaartverkoop Noordwijk - Sparta en Te Werve - Ajax

18 sep 2018
    • Informatie Kaartverkoop TOTO KNVB Beker wedstrijden

Voor de wedstijden van Noordwijk - Sparta op 25 september en Te Werve - Ajax op 26 september is de volgende informatie  beschikbaar:

Noordwijk - Sparta Te Werve - Ajax
    Prijzen toegangskaarten: Prijzen toegangskaarten:
    Tribunekaarten € 15 Tribunekaarten € 17,50
    Staanplaatsen € 10 Staanplaatsen € 12,50
    65+ en t/m 12 jaar € 5

KAARTVERKOOP:

Vanaf woensdag 12 september 2018 kunnen kaarten voor de wedstrijden van Noordwijk en Te Werve worden gekocht bij:

• Sportbedrijf Duinwetering, Duinwetering 105, 2203 HM Noordwijk. Ma t/m vrij 9.00 uur tot 14.00 uur. Betaling uitsluitend PIN.
    • De Lange Sport, Molenstraat 18, 2201 KZ Noordwijk. Ma t/m vrij 9.00 uur tot 18.00 uur. Za 9.00 uur tot 1700 uur. Betaling uitsluitend CONTANT GEPAST.
    • Prominent Inn Hotel, Kon. Wilhelmina Boulevard 4, 2202 GR Noordwijk. Ma t/m zo 8.00 uur tot 10.00 uur bij de receptie. Betaling PIN en CONTANT.

Kaarten kunnen uitsluitend worden gekocht met vertoon van legitimatiebewijs. Maximaal 4 kaarten per persoon.

Bezoekers wordt geadviseerd zoveel mogelijk een toegangsbewijs te kopen in de voorverkoop. Dit scheelt wachttijd op de avond zelf.

Voor alle duidelijkheid: leden van vv Noordwijk moeten betalen voor het bezoeken van deze wedstrijden, uitgezonderd leden die een functie hebben op de avond. Reden hiervan is dat het KNVB reglement voorschrijft dat het niet toegestaan is voor niet leden een hogere toegangsprijs te vragen dan voor leden (Noordwijk - Sparta) en de wedstrijd Te Werve - Ajax is een wedstrijd onder verantwoordelijkheid van Te Werve.

Informatie voor Business Club leden betreffende de bekerwedstrijden volgende week

Noordwijk - Sparta op dinsdag 25 september 2018 (19.45 uur)
    Voor deze wedstrijd hebben businessclub leden van vv Noordwijk conform hun contract gratis entree en toegang tot de Business Home.
    Wel is het noodzakelijk dat leden, als ze de wedstrijd willen bezoeken, zich uiterlijk zaterdagavond 18.00 uur aanmelden bij Leo Kruithof, via evenementen@vvnoordwijk.nl of persoonlijk bij hem. De reden hiervan is dat de belangstelling voor tribunekaarten zo groot is dat we de niet door Business Club leden ingenomen plaatsen kunnen en willen verkopen. In geval van geen aanmelding is er geen plaats op de tribune voor u beschikbaar.

Te Werve - Ajax op woensdag 26 september 2018 (20.45 uur)
    Voor deze wedstrijd is de gehele accommodatie beschikbaar voor Te Werve. Dat betekent dat onze Business Club leden geen toegang hebben tot het Business Home en geen recht hebben op een zitplaats in het Business Club gedeelte van de tribune. Leden dienen dus een toegangsbewijs te kopen.
    In geval van aanschaf van een tribune kaart (€ 17,50) heeft u een zitplaats buiten het Business Club gedeelte. Er is ook de mogelijkheid een arrangement aan te schaffen voor de prijs van € 50,-. In dat geval heeft u recht op toegang tot het Business Home, een gereserveerde zitplaats en een hapje en drankje in het Business Home. Leden die interesse hebben in een arrangement kunnen dit tot zaterdagavond 18.00 uur doorgeven aan Leo Kruithof.

rfwbs-slide