• Kaartverkoop voor vv Noordwijk - VV Katwijk gestart

15 sep 2020
  • De kaartverkoop*  voor de wedstrijd van zaterdag 19 september (14.30 uur) van vv Noordwijk tegen VV Katwijk is gestart. Er is ruimte voor een beperkt aantal toeschouwers. De COVID-19 reglementen (die te vinden zijn op de website - https://www.vvnoordwijk.nl/covid19/ - zijn van toepassing op deze wedstrijd.

Breng uw UITGEPRINTE e-ticket mee naar de club om toegang te krijgen tot de wedstrijd.

* Vv Noordwijk start de verkoop van thuiswedstrijden op zondag (0.00 uur). Leden, sponsors en seizoenskaarthouders hebben de tijd tot woensdagnacht (23.59 uur) om kaarten aan te vragen. Vanaf donderdag (0.00 uur) worden ook niet-leden in de gelegenheid gesteld om kaartjes voor de wedstrijd aan te schaffen.

Bij wedstrijden waarbij een grote aanloop verwacht wordt, is de kans dat het maximum aantal toeschouwers bereikt wordt aanwezig, waardoor het voor leden van vv Noordwijk zaak is dat zij hun kaarten uiterlijk op de woensdag voor de wedstrijd hebben besteld.

Dit geldt overigens alleen voor staanplaatsen. Tribuneplaatsen zijn bestemd voor seizoenskaarthouders en voor sponsors van vv Noordwijk.