• Kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd vv Noordwijk

22 nov 2018
  • Vanaf donderdag 27 december 2018 start het traditionele Kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van v.v. Noordwijk

Wanneer:
    Donderdag 27 december JO10/11
    Woensdag 2 januari JO12/13
    Donderdag 3 januari van 9.00 tot 13.00 uur JO15
    Donderdag 3 januari van 13.00 tot 15.00 uur JO17/19
    Vrijdag 4 januari JO8/9
    Zaterdag 5 januari finale tegen Foreholte bij v.v. Noordwijk

Waar:
    Sporthal op Sportpark Duinwetering

Inschrijven:
    Inschrijven is mogelijk op de toernooidag tussen 8.30 en 9.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat (1e verdieping), rond 9.15 uur willen we beginnen met het toernooi en omstreeks 15.00 uur willen we klaar zijn.

Samenstelling teams:
    Je speelt niet met je eigen team, teams worden willekeurig samengesteld uit spelers van verschillende teams uit de betreffende lettergroep, ‘n team bestaat uit maximaal 8 spelers.

Kleding:
    Je speelt in je eigen sportkleding en op gymschoenen die niet buiten zijn gedragen, tijdens de wedstrijden maken we gebruik van hesjes.

Begeleiding:
    De teams worden de gehele dag begeleid door jeugdspelers van v.v. Noordwijk, JO8/9 worden begeleid door spelers die minimaal in de JO13 spelen, JO10/11 door JO15 enzovoorts.

Supportersclub:
    Alle deelnemers worden door de supportersclub van v.v. Noordwijk getrakteerd op ‘n patatje en ‘n drankje, er wordt per team gegeten onder begeleiding van de leiders van het betreffende team.

Finaledag tegen Foreholte:
    De winnaar van iedere lettergroep speelt op zaterdagochtend 5 januari de finale van het Kerstzaalvoetbaltoenooi tegen de leeftijdgenoten van Foreholte in de sporthal bij v.v. Noordwijk. Het programma van de finaledag wordt later bekend gemaakt, inzet is de grote wisselbeker die op het moment in het bezit is van de Noordwijk-jeugd. Iedere deelnemer krijgt ‘n leuke herinnering aan deze finalewedstrijd.

Oproep leiders:
    JO13 t/m JO19-spelers die ‘n team willen begeleiden kunnen zich opgeven via fjvanzuilekom@kpnmail.nl of op de club bij Eric Scheurwater, geef goed aan welke leeftijdscategorie je wilt begeleiden. Het streven is om per team twee leiders te hebben.

Vragen:
    Voor vragen kunnen jullie terecht bij Eric Scheurwater: 06-18460281