• Koen van der Vlugt nieuwe trainer Noordwijk 2

9 apr 2019
  • Nadat de huidige trainer van het tweede elftal Patrick Scholte aangaf zijn lopende contract niet te verlengen is de zoektocht begonnen naar een waardig opvolger. Deze zoektocht heeft geresulteerd in de aanstelling van de 30-jarige in Sassenheim woonachtige Koen van der Vlugt. Koen is in het bezit van de trainersdiploma’s Uefa C en Uefa B en heeft de afgelopen jaren bij Ter Leede zeer verdienstelijk diverse jeugdteams onder zijn hoede gehad waarvan de laatste jaren de JO19. Na een prachtige tijd als jeugdtrainer lijkt het Koen het juiste moment om de overstap naar het seniorenvoetbal te maken. “De kans om intensief te gaan werken in een zeer ervaren trainersstaf met o.a. Kees Zethof, Marcel Akerboom en René van Hensbergen en de mogelijkheid om met jonge talentvolle spelers op het hoogste niveau van Nederland voor reserve teams bij een gerenommeerde club als Noordwijk met z’n fantastische accommodatie aan de slag te gaan kon en wilde ik niet voorbij laten gaan. Ik zie er enorm naar uit om het nieuwe seizoen deel uit te maken van deze mooie club.”

Koen heeft als actief voetballer jaren in het eerste elftal van Teylingen gespeeld waarvan drie jaar onder leiding van onze huidige hoofdtrainer Kees Zethof.  Kees kent Koen als een bevlogen liefhebber die met volle overgave met voetbal bezig is. De Technische Commissie is blij dat ze de enthousiaste, ambitieuze en leergierige Koen naar Noordwijk hebben kunnen halen en wenst hem een succesvolle en leerzame tijd toe.

Koen van der Vlugt nieuwe trainer Noordwijk 2

Selectie vv Noordwijk 2019/2020

Blijft:
    Emiel Wendt, Kees Zethof (hoofdtrainer), Brayen Bröcker, Nick van Staveren, Guy Smith, Maurice van der Neut, Jelle van der Niet, Rob Overvliet, Dylan Rietveld, Raïes Roshanali, Martijn Le Congé, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers, Sander Bosma, Mike van Vliet, Marcel Akerboom, Axel Wendt, Marco Korff (keeperstrainer), Sabir Achefay

Vertrekt:
    Marcley Manuela (per direct, sv Nootdorp), Maik van Zanten (sv Hillegom), Denzel James (Sparta Rotterdam), Dennis van Rijn (FC ‘s-Gravenzande), Huig van Duijn (Valken’68), Aron Wijsman (v.v. Kagia), Kasper Michel (Alphense Boys), Roy Rondeltap (Jodan Boys), Patrick Scholte, Koen Hopstaken (Voorschoten’97)

Nieuw:
    Huib Oversloot (ARC), Fanuel Waandels (De Jodan Boys), Sven Wolsheimer (Scheveningen), Koen van der Vlugt (trainer Noordwijk 2)