• Leden 'geridderd' op nieuwjaarsreceptie

15 jan 2019
  • Op de nieuwjaarsreceptie is het een goede gewoonte dat leden in het zonnetje worden gezet vanwege hun langdurige lidmaatschap van vv Noordwijk.
    Op zaterdag 12 januari was dat ook het geval. Voorzitter Henk Hoogervorst kon een drietal leden belonen voor hun trouw aan onze club.

Jaap van Kesteren kon een bokaal in ontvangst nemen voor maar liefst 60 jaar lidmaatschap.

Aad Vermin en Jaap Plug ontvingen de gouden speld voor 50 jaar lidmaatschap.

Enkele leden met een langdurig lidmaatschap konden niet aanwezig zijn: Marco van 't Wout (40 jaar lid) en Bas Scheer en Sander van Dam (25 jaar lid).
    Zij ontvangen op een later tijdstip respectievelijk de zilveren speld en de bronzen speld.

Tevens werd Peter Martens benoemd tot Lid van verdienste. Hij kon niet aanwezig zijn op de Algemene Ledenvergadering in december, waar Piet Hazenoot, Aad Vermin en Jaap van Oostrum al benoemd werden tot lid van verdienste.

Alle 'gehuldigden' van harte geluk gewenst met hun onderscheiding.

Bestuur vv Noordwijk