• Ledenpassen en donateurs/seizoenkaarten

27 aug 2019
  • Zaterdag 31 augustus is onze eerste thuiswedstrijd. Niet alleen de fantastisch ogende LED Boarding is nieuw, maar ook de stapsgewijs in te voeren toegangscontrole.
    Leden in het bezit van een ledenpas hebben op vertoon van de ledenpas toegang tot de wedstrijd. Zaterdag zullen we experimenteren met een nieuwe scanner, die laat zien of er terecht gebruik gemaakt wordt van de pas. Passen van leden met contributieachterstand van eerdere jaren zullen worden geblokkeerd, evenals van uitgeschreven leden die de pas niet hebben ingeleverd.
    De passen van de donateurs/seizoenkaarthouders zijn vernieuwd. Daarop zal te zien zijn dat het om een seizoenkaart gaat. We hopen de passen uiterlijk vrijdag in ons bezit te hebben, zodat we ze vrijdag en zaterdag kunnen verdelen. Daarover komt nog apart een bericht, want we weten nog niet zeker of de drukker de order op tijd kan verwerken.
    Let op: oude passen blijven geldig. Pas kwijt, dan graag een bericht naar ledenadministratie@vvnoordwijk.nl. Na 31 augustus zullen we weer een serie nieuwe passen laten aanmaken. Dat geldt ook voor nieuwe leden. Door grote drukte bij de leverancier krijgen we ze niet op tijd binnen.
    Bestuursleden zullen bij de toegangscontrole aanwezig zijn om leden die nog zonder pas zijn toegang te verlenen.
    Wij rekenen op begrip in deze, want wellicht hebben we last van aanvangsproblemen. Kom op tijd, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.