• Let op trainers, coaches, begeleiders en scheidsrechters

5 dec 2018
  • De winterstop komt alweer langzaam in zicht. Met nog een paar wedstrijden op het programma zit de eerste helft van het seizoen er bijna op.

Tijd om terug te kijken op de afgelopen maanden. De vernieuwde start kende een langere aanloop, maar we maken stappen. Het enthousiasme tijdens wedstrijden en trainingen is hoog en ook de betrokkenheid van ouders is groot.
    Voor de tijd en energie die een ieder in de vereniging steekt, willen wij jullie graag bedanken.
    Zaterdag 15 december 2018 is er voor alle trainers/coaches/begeleiders en scheidsrechters een VIP middag.
    Deze vindt plaats tijdens de laatste wedstrijd van dit jaar, van Noordwijk 1.

Het programma is als volgt:

• 13:00-13:15 uur Inloop en ontvangst businessclub met koffie en taart
    • 13:30 uur: het woord is aan hoofdtrainer Kees Zethof
    • 14:00 uur: het woord is aan jeugdvoorzitter Rob Hogenhuis
    • 14:30 uur: wedstrijd Noordwijk - De Dijk kijken vanaf de tribune
    • 15:15 uur: koffie/frisdrank tijdens rust
    • 15:30 uur: 2e helft Noordwijk - De Dijk kijken vanaf de tribune
    • 16:15 uur: 3e helft in de businessclub met een hapje en een drankje!

Bovenstaand programma wordt jullie aangeboden door het jeugdbestuur van vv Noordwijk.

rfwbs-slide