• Doorgaan met voetballen of stoppen? Lid worden? Overschrijving aanvragen?

14 mei 2019
  • Het voetbalseizoen loopt al weer naar het eind, de spanning neemt toe, beslissingen gaan vallen. Alle reden om ook vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen 2019-2020.
    Voor elke ouder en speler is nu het moment om na te denken over het nieuwe seizoen: zal ik lid worden, doorgaan, opzeggen of overschrijven naar een andere vereniging?
    Hieronder zetten we de belangrijkste info over deze zaken op een rijtje.

Lid worden van vv Noordwijk
    Geef via www.vvnoordwijk.nl aan dat je interesse hebt om lid te worden.
    Op deze website vindt je de button Ik wil lid worden aan de rechterkant.
    Na invulling van het formulier op de site wordt er contact met je opgenomen.
    In het wedstrijdsecretariaat van vv Noordwijk op sportcomplex Duinwetering zijn papieren inschrijfformulieren te verkrijgen.
    Deze kunnen daar weer ingeleverd worden. Ook dan wordt er contact met je opgenomen.

Overschrijven van een andere vereniging naar vv Noordwijk
    Wie vanuit een andere vereniging bij vv Noordwijk wil komen spelen moet zich eerst afmelden bij de oude vereniging. Doe dat liefst ruim voor 15 juni in verband met de administratieve verwerking. Daarna kan een inschrijfformulier ingeleverd worden bij vv Noordwijk.
    Zie hierboven Lid worden van vv Noordwijk.

Overschrijven van vv Noordwijk naar een andere vereniging
    Wie vanuit vv Noordwijk naar een andere vereniging wil overstappen moet dat schriftelijk aangeven, via ledenadministratie@vvnoordwijk.nl.
    Dit moet gebeuren ruim voor 15 juni omdat de deadline bij de KNVB voor overschrijvingen 15 juni 23.59 uur is. Als we het verzoek eerder ontvangen is er voldoende tijd om een en ander richting KNVB administratief te verwerken.
    Let op: overschrijving wordt alleen verleend als aan de betalingsverplichtingen is voldaan en (indien van toepassing) als de vv Noordwijk kleding en ledenpas ingeleverd zijn.

Stoppen met voetballen bij vv Noordwijk
    Wie wil stoppen met voetballen moet dit bij de ledenadministratie voor 1 juni via mailadres ledenadministratie@vvnoordwijk.nl aangeven.
    Ook via de site www.vvnoordwijk.nl kan bij de button Lidmaatschap opzeggen doorgegeven worden dat je wil stoppen met voetballen.

Let op: Opzeggen via leider, trainer of coördinator is niet mogelijk, dit kan alleen via ledenadministratie@vvnoordwijk.nl of via het formulier op de site.
    Bij te late opzegging worden € 25 administratiekosten berekend.
    Beëindiging lidmaatschap is pas definitief als aan de betalingsverplichtingen is voldaan en (indien van toepassing) als de vv Noordwijk kleding en ledenpas ingeleverd zijn. Als niet aan de betalingsverplichtingen is voldaan (contributie, kledingkosten, eventuele boetes voor gele en rode kaarten en/of administratiekosten) volgt een financiële blokkade.
    Bij een financiële blokkade kan er niet bij een andere vereniging ingeschreven worden.

Vragen:
    zie www.knvb.nl en zoek op OVERSCHRIJVING
    stuur een mail naar ledenadministratie@vvnoordwijk.nl