• Maken jullie al gebruik van SponsorKliks?

13 okt 2019
  • Beste SponsorKlikker,

Het gebeurt iedereen wel eens. Voor je het weet heb je online een bestelling gedaan en kom je er daarna pas achter dat je het ook via SponsorKliks had kunnen, nee, had moeten doen.
    Balen. Want daar loopt Voetbalvereniging Noordwijk weer "gevonden geld" mis!
    Euro's die Voetbalvereniging Noordwijk goed had kunnen gebruiken.

De SponsorKliks Bestelknoppen
    Één van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet meer te vergeten is het installeren van de zogenaamde SponsorKliks Bestelknoppen.

Binnen enkele seconden voeg je jouw favoriete webwinkels toe aan je internetbrowser. Je hoeft dan in het vervolg niet eerst naar de SponsorKlikspagina van Voetbalvereniging Noordwijk.

Dat scheelt Voetbalvereniging Noordwijk aanzienlijk in de sponsorinkomsten. Want na verloop van tijd weet je niet beter dan dat je alleen nog maar via deze bestelknoppen bestelt!
    En zeker nu de piekmaanden eraan zitten te komen, met Black Friday (29 november), Sinterklaas en Kerst, kan Voetbalvereniging Noordwijk daar financieel enorm van profiteren.

Bekijk hier de korte uitlegvideo voor Google Chrome.
    En hier voor Firefox.
    [Voor andere internetbrowsers geldt een vergelijkbare procedure]

Neem daarom de kleine moeite en verander jouw bestelpatroon, het liefst nog voor de aankomende feestmaanden of beter, vandaag nog!