• Martijn Le Congé neemt afscheid

21 okt 2019
  • Beste supporters,

Aan einde van dit voetbalseizoen neem ik afscheid van vv Noordwijk. ’Na 4 geweldige seizoenen, met 2 kampioenschappen en 2 bekers, vind ik het na dit voetbaljaargang mooi geweest. In principe is het tevens de bedoeling om na dit seizoen mijn voetbalcarrière te beëindigen.  Ik ben naar vv Noordwijk gekomen om het hoogste amateurniveau van Nederland te bereiken en ik ben er erg trots op dat dit na een aantal jaar eindelijk is gelukt!

Ik word in augustus 33 en het is tijd om de andere leden uit mijn gezin nu voorrang te geven. Zij hebben nagenoeg altijd in de schaduw gestaan, omdat acteren op dit niveau topsport evenaart. Ik ben hen daar erg dankbaar voor!

Ondanks dat het nog relatief vroeg in het seizoen is wil ik iedereen die, in welke vorm dan ook, bij de club betrokken is bij voorbaat bedanken voor alle steun in voorgaande jaren en het huidige seizoen.

Het moge duidelijk zijn dat vv Noordwijk écht mijn club is geworden en dat ik trots ben dat ik deel uit mag maken van zo’n mooie vereniging. Uiteraard wens ik de club en supporters het beste toe in de toekomst!

Met sportieve groet,

Martijn le Congé