• Materiaal beheerder A-selectie

12 dec 2021
  • Je bent onderdeel van een leuk en enthousiast team.
    De A selectie traint op maandag, dinsdag en donderdagavond.
    In samenspraak met andere teamleden heb je de verantwoording voor het materiaal en afsluiten op een trainingsavond bij voorkeur de dinsdagavond. Op zaterdag maak je onderdeel van de staf die betrokken is bij wedstrijden van het 2e. Af en toe is er een wedstrijd op de dinsdagavond.

Aan tijd ben je kwijt de dinsdagavond vanaf 18.30 tot sluit ongeveer 22.00 uur en op zaterdag de wedstrijd.

Wat je er voor terugkrijgt. Werken met een team enthousiaste mensen om het voetbal en de randzaken eromheen op een hoger nivo te krijgen. Uiteraard ben je volwaardig lid van de A selectie. Voor kleding wordt uiteraard gezorgd.

Heb je interesse in deze mooie functie bij de vv Noordwijk? Bel dan Rien v Zuilekom 06-30669934