• Nieuw seizoen, nieuwe kleding

29 aug 2019
  • Zoals iedereen tijdens de slotdag heeft kunnen zien krijgen we vanaf dit seizoen hele mooie nieuwe trainingspakken, wedstrijdshirts, sokken en tassen.

De wedstrijdkleding wordt komende donderdag aan de coaches uitgedeeld. Dus alle jongens en meiden zien er zaterdag tip top uit op het veld.

Helaas laat het bedrukken van de trainingspakken iets langer op zich wachten. Door omstandigheden waar wij helaas geen grip op hebben wordt het logo van vv Noordwijk zoals het er nu uit ziet pas rond 6 sept geleverd.
    Na ontvangst van de logo’s worden de pakken gelijk bedrukt en aan ons geleverd.

Dus moeten we nog even wachten voordat we de pakken en tassen kunnen uitdelen.

Zodra wij meer duidelijkheid hebben komen we met data om de pakken en tassen op te halen.

De Kledingcommissie