• Nieuwe website is online!

31 aug 2017

Met trots presenteren wij vandaag onze nieuwe website www.vvnoordwijk.nl.

In samenwerking met Sportlink is deze website gebouwd, waarbij rekening is gehouden met alle leden van de club. Ieder lid zal hopelijk de informatie kunnen vinden die hij of zij zoekt. Daarnaast kan iedereen zijn eigen input leveren om de website ook levend en up-to-date te houden.

Zo is er de mogelijkheid om wedstrijdverslagen in te voeren per team. Daarnaast is er de link naar Sportlink om de eigen gegevens (bijvoorbeeld een pasfoto voor op het digitale wedstrijdformulier) in te voegen of te wijzigen.

De Commissie Digitale Informatie Voorziening (bestaande uit Alfred van der Plas, Martin Bruchner, Mariëlle van der Plas, Karin Hage, Kim Feelders, Patricia Hoek en Jeroen Feelders) heeft veel energie en tijd gestoken om het zoveel mogelijk mensen naar de zin te maken.

Iedereen heeft de digitale versie van Nieuwsbrief vv Noordwijk gekregen. Deze nieuws brief zal periodiek worden verzonden met nieuwtjes, weetjes en andere belangrijke informatie met betrekking tot de nieuwe website. En last but not least: de nieuwe website is uitstekend te bekijken op je mobiele telefoon en tablet.

Heb je nog vragen over of wil je feedback geven op www.vvnoordwijk? Dat kan via het e-mailadres: cie-div@vvnoordwijk.nl.

Veel plezier op www.vvnoordwijk.nl.