• NK Shoot Out - 4 juni om 13.00 uur

  12 mei 2022
 • Dit jaar gaat de jeugd van vv Noordwijk deelnemen aan de NK Shoot out. Op 4 juni om 13:00 uur wordt er een kwalificatieronde georganiseerd op veld 1 begeleid door Max van Duin.

  Tijdens de trainingen worden de komende weken door voorrondes de deelnemers aan de kwalificatieronde bepaald. Tijdens de kwalificatieronde krijgen 7 spelers, 1 per leeftijdcategorie van de J08 - J014,  de gouden tickets die recht geven op deelname aan de finale op 19 juni. Kom je ook je teamgenoot aanmoedigen?

  De finale wordt gehouden op 19 juni in het stadion van Excelsior Rotterdam. Hoe gaaf is het voor de finalisten dat zij hun finale mogen afwerken in een echt voetbalstadion!

  De Shoot Out wordt voor de tweede keer georganiseerd en heeft de toekomst. Het is een spectaculair alternatief voor de penalty waarbij een flinke dosis slimheid, techniek en wendbaarheid van de voetballer wordt gevraagd.

  De speler vertrekt op 20 meter van het goal en probeert binnen 10 seconden te scoren! Voor de keeper is het de ultieme uitdaging om te domineren in het 1v1 duel.

  Wil je meer weten over NK Shoot Out kijk op de website www.nkshootout.nl

   

  NK SHOOT OUT banner.png