• Noordwijk pakt uit met 4-1 winst tegen De Treffers

1 dec 2019
  • Het team van Noordwijk heeft zaterdag uiteindelijk een ruime 4-1- overwinning behaald tegen De Treffers. Het was even afwachten hoe het team van Trainer Zethof zich herpakt had na de zeperd tegen Jong Sparta.

In de eerste 30 minuten van de wedstrijd was het vooral Noordwijk wat de aanval zocht middels goed verzorgd voetbal en leek het slechts een kwestie van tijd voor de openingstreffer. Uit een door Reynaers genomen hoekschop werd het door een kopbal van captain Wendt een verdiende 1-0 voor Noordwijk. Er volgden nog meer kansen voor Noordwijk. Alleen liet de afronding te wensen over. De Treffers putte hier moed uit en het team van trainer Jan de Jong kroop wat meer uit hun schulp. Toen Maertzdorf licht werd aangetikt door Overvliet, werd de toegekende penalty benut door captain Van de Beek en was de stand weer in evenwicht.

Kort voor rust kreeg De Treffers zelfs nog een mogelijkheid uit een goed genomen vrije trap door Van de Beek, die er net niet in ging en werd de kleedkamers opgezocht met een 1-1 ruststand.

Na rust was de wedstrijd lange tijd in balans tot van Staveren uit een vlot opgezette aanval de 2-1 maakte voor Noordwijk. De Treffers leek zich niet neer te leggen bij een dreigende nederlaag en zette Noordwijk onder druk; dit leidde tot een 6-tal corners op rij, maar niet tot scoren. Noordwijk wist the flow weer op te pakken met als gevolg dat Man of the match Wendt -weer met het hoofd- de 3-1 aantekende. Daarmee leek het pleit voor De Treffers beslecht.

Het was mooi voor de net ingevallen Westdijk dat hij met een wonderschone treffer de 4-1 eindstand op het scorebord mocht laten verschijnen en het team Noordwijk heeft laten zien dat het niet alleen goed kan voetballen maar ook doelpunten kan maken.

vv Noordwijk - De Treffers 4-1 (1-1)

• 1-0 Wendt
    • 1-1 Van de Beek