• Noordwijk met matig spel naar 2-2 tegen HHC Hardenberg

5 okt 2020
  • Vv Noordwijk heeft op een bijna leeg sportpark Duinwetering weer niet kunnen winnen. HHC-Hardenberg wist in blessuretijd alsnog de verdiende 2-2 te maken.

Het elftal van trainer Zethof trad in dezelfde opstelling aan als de vorige thuiswedstrijd en in de stromende regen wist Noordwijk in de openingsfase nog behoorlijk aanvalsspel op de mat te leggen. Dit resulteerde in de 1-0 door captain Emiel Wendt, één van de weinige spelers die vandaag wel zijn niveau haalde.

HHC-Hardenberg ging verwoed op zoek naar de gelijkmaker. Het was er een aantal keren dichtbij, maar Noordwijk kwam goed weg. HHC wist zelf weinig imponerend spel te vertonen.  Noordwijk leek even de goede flow weer te pakken had en toen door een eigen goal van HHC-Hardenberg de 2-0 op het scorebord kwam leek Noordwijk op rozen te zitten. Beide ploegen gingen met die stand de rust in.

HHC-Hardenberg wilde zich hier niet bij neerleggen en bleef de beter combinerende ploeg. Het viel op dat veel spelers van Noordwijk ruzie met de bal hadden en het was wachten op de aansluitingstreffer.

De 2-1 kwam na geklungel bij Noordwijk achterin en HHC-Hardenberg rook een gelijkspel. HHC bleef verwoed de aanval zoeken en het was geen verrassing dat de 2-2 viel, ook al was dit in blessuretijd.

Al met al was het van Noordwijk zijde geen beste wedstrijd, met als goed nieuws 1 puntje en aanstaande dinsdag weer nieuwe kansen in de KNVB-bekerwedstrijd thuis tegen Sliedrecht.

Cock Jue

Noordwijk speelt gelijk tegen HHC Hardenberg
    foto: ProShotsNL

vv Noordwijk - HHC Hardenberg 2-0 (2-2)

• 1-0 Emiel Wendt
    • 2-0 Serginho Fatima (e.d.)
    • 2-1 Reno van Heiningen (e.d)
    • 2-2 Rob van der Leij

Wilt u nog terugkijken?