• Noordwijk stelt wederom teleur tegen Spakenburg

  2 feb 2020
 • De einduitslag van 0-3 loog er niet om en voor de tweede keer dit seizoen moest Noordwijk zijn meerdere erkennen in Spakenburg.

  Noordwijk was in de openingsfase gelijkwaardig aan tegenstander Spakenburg en beide teams creëerden wat mogelijkheden. Het was echter Spakenburg dat in de 12de minuut op een 0-1 voorsprong kwa. Uit een voorzet van Dekker kwam Bitter voor zijn man en kopte keurig in.

  Noordwijk ging verwoed op zoek naar de gelijkmaker, maar de meeste aanvallen waren te voorspelbaar en als het al tot een goed schot of kopbal kwam, was keeper Ter Wielen op zijn post. Spakenburg counterde en kreeg voor rust ook nog kansen, maar gescoord werd er niet meer.

  Na rust werd Westdijk als extra aanvaller gebracht ten koste van Bosma en dit bracht in het eerste kwartier wat meer aanvallend venijn. Bij Spakenburg ontpopte de net ingevallen Ghaddari zich echter tot “Man of the match” bij Spakenburg, Hij tekende  de 0-2 aan. Hierna was het Sterling die het vonnis velde door ook de 0-3 te maken.

  Noordwijk belandt door deze nederlaag in het rechterrijtje en heeft een week de tijd om zichzelf in de spiegel te bekijken en zich mentaal op te peppen voor de derby volgende week zaterdag thuis tegen aartsrivaal Quick Boys.

  Cock Jue

  Noordwijk - Spakenbur 0-3 (0-1)

  • 0-1 Bitter
  • 0-2 Ghaddari
  • 0-3 Sterling

  Wilt u nog terugkijken?