• Noordwijk, Tweede Divisie en de media

23 jul 2019
  • Nog een kleine maand en dan is het zover: de start van de Tweede Divisie. Met gelijk een kraker voor vv Noordwijk. Op bezoek bij buurman Quick Boys. Een wedstrijd om naar uit te kijken, toch? Dat vinden ze bij FOX Sports ook. En daarom heeft men besloten om deze heerlijke kraker als seizoen ouverture live op FOX uit te gaan zenden. Een mooi begin van een prachtige competitie: de Tweede Divisie. En die Tweede Divisie brengt nog meer met zich mee, want komend seizoen hoef je niks te missen van de wedstrijden van vv Noordwijk. Tv producent Southfields is in opdracht van FOX Sports het komende seizoen bij alle wedstrijden van Noordwijk aanwezig. Zowel uit als thuis. En een samenvatting van de wedstrijd zie je iedere zaterdagavond bij FOX Sports en op zondagavond in TV West Sport.

Dat is mooie en positieve verandering en zorgt binnen vv Noordwijk voor extra werkzaamheden. Zo ontvangen we wekelijks landelijke, regionale en lokale pers over de vloer. Om dat allemaal in goede banen te leiden fungeert Jim aankomend seizoen als aanspreekpunt voor de media. Daarnaast krijgt vv Noordwijk de beschikking over de wedstrijdbeelden van FOX Sports. Deze zullen wij gaan inzetten op ons vernieuwde Instagram-account en wekelijks op ons YouTube-kanaal.  Ook de vernieuwde LED-boarding en LED-scorebord zullen we meer gaan gebruiken om vv Noordwijk nog meer te promoten.