• Noordwijk wint dik verdiend van HHC Hardenberg

17 nov 2019
  • De 2-0 winst van vv Noordwijk op HHC Hardenberg was dik verdient en voelde extra lekker omdat de laatste overwinning alweer enkele maanden geleden was. Trainer Zethof had gekozen voor dezelfde elf als vorige week, dus ook weer met Le Congé, die deze wedstrijd uitgroeide tot man of the match.

De openingsfase van de wedstrijd was overigens voor HHC dat in de 8 minuut een kans creëerden via Van der Leij. Keeper Van Vliet voorkwam middels een goede redding een treffer. Noordwijk wist gaandeweg de eerste helft middels goed aanvalsspel het elftal van HHC onder druk te zetten en James en Bröcker waren dicht bij de openingstreffer.

De tweede helft was Noordwijk de ploeg die het meest de aanval durfden te zoeken en dit betaalden zich uit middels een fraaie openingstreffer via een kopbal van Nick van Staveren. HHC werd in deze fase overtroefd en uit een van richting veranderd schot van James - eigen doelpunt Fatima van HHC- kwam Noordwijk snel hierna op een 2-0 voorsprong.

Noordwijk bleef ook in de slotfase het beste van het spel houden en HHC kreeg weinig kans om in haar spel te komen. De eindstand van 2-0 was dan een juiste afspiegeling van de krachtverhouding deze middag.

Het lijkt erop dat het team van trainer Kees Zethof de juiste spirit weer te pakken heeft en dit geeft vertrouwen voor de resterende wedstrijden richting de winterstop.

vv Noordwijk - HHC Hardenberg 2-0 (0-0)

• 1-0 Nick van Staveren
    • 2-0 Denzel James