• Old Stars Beweegfestival bij de VV SJC 12-14 september 2017

 • Noordwijk is verkozen tot Europese sportstad van 2017. SJC wil deze uitverkiezing vieren door het – in samenwerking met het Nationaal Ouderen Fonds en de organisatie Players United - organiseren van een Old Stars Beweegfestival bij de VV SJC. De toernooidag is vastgesteld op woensdag 13 september 2017 op het Gemeentelijk Sportpark aan de Lageweg, thuishaven van de VV SJC.
  OldStars Walking Football staat voor bewegen, meedoen, zelfstandig functioneren en ontmoeten. Dit is speciaal voor de doelgroep van 60 jaar en ouder.
  Binnen vv Noordwijk zijn een aantal oud-voetballers behoorlijk met voetbal bezig. Het OldStars Walking Football evenement bij SJC is daarom bij uitstek de mogelijkheid om weer een keer actief binnen de lijnen actief te zijn.
  De spelregels zijn simpel en worden in de bijlage bijgevoegd.
  Via deze weg willen we ook de verengingen uit de Bollenstreek uitnodigen om kennis te maken met Walking Football door een team van minimaal 8-10 spelers af te vaardigen tijdens deze 3 dagen.
  Uiteraard is het ook mogelijk om alleen bij het toernooi aanwezig te zijn en niet de volle drie dagen. Dit gelet op de verschillen in de bedragen van inschrijving voor ofwel het toernooi, dan wel de drie dagen deelname.
  In de bijlage en hieronder staat het gehele programma.