Vv Noordwijk sluit het seizoen af met de grote online vv Noordwijk loterij. Als hoofdprijs kun je maar liefst €10.000,- voor jezelf en voor jouw club verdienen, omdat we aansluiten bij de landelijke clubloterij.
Ook zijn er vele gave lokale prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door de veilingsponsors, t.w.v. bijna €3.000,-! Wat te denken van een weekend BMW Cabrio rijden (Van Poelgeest), een volledig verzorgde Vespatour van 6-uur incl. routes, brandstof, verzekeringen en een verrukkelijke High Tea op Landgoed Tespelduyn voor 5 personen (Vespa Verhuur Noordwijk) en een 50” Samsung televisie van Joop Faase?
Daarnaast zijn er nog vele andere prijzen te winnen. Alle teams kunnen via hun eigen teamlink loten kopen en verkopen. Voor de twee bestverkopende teams hebben we een teamprijs: een clinic van All Football voor je team, of ijs eten met je team bij Vivaldi’s.
Steun jij onze club en maak je kans op deze gave prijzen? Loten kopen kan t/m 12 juni! Loten kopen kan ook via de algemene link (dan tellen ze alleen niet mee via jouw teamtotaal): https://clublot.nl/bond/knvb/club/vv-noordwijk-sportcafe-duinwetering. Wil je dit bericht delen met jouw familie en vrienden? Bedankt!