• Overlijdensbericht Willem van der Leek

22 mei 2019
  • Wij ontvingen bericht van het overlijden van Willem van der Leek. Willem was, voor hij verhuisde naar Almere, een trouwe volger van vv Noordwijk en maakte een aantal jaren deel uit van het bestuur van de supportersvereniging.

Willem zal bij vele Noordwijkleden herinnerd worden als degenedie tijdens wedstrijden van het 1e langs de lijn de tussenstanden doorgaf van de overige wedstrijden. Via zijn radiootje met oortelefoon bleef hij op de hoogte van wat zich afspeelde op de andere velden. Willem is overleden op 18 mei, de dag dat Noordwijk kampioen werd.

Willem werd 88 jaar.

Namens het bestuur, de leden en supporters van vv Noordwijk wensen wij  familie, vrienden en overige nabestaanden veel sterkte toe in de komende tijd.