• Pagina "Bescherming privacy" toegevoegd

4 sep 2017
  • Bij de introductie van de nieuwe website wordt er meer informatie aangeboden dan voorheen. Op het gebied van privacy respecteert de vereniging Noordwijk, de KNVB en Sportlink de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
    Op de pagina Bescherming privacy wordt uitgelegd welke mogelijkheden aan privacy in de Sportlink producten worden aangeboden. Dit betreft de app's Voetbal.nl en Wedstrijdzaken, de website vvnoordwijk.nl en het product Club.tv.
    Als lid bent u in eerste instantie met de indicatie "Normaal" geregistreerd. U kunt zelf de privacy regels aanpassen voor bovengenoemde producten.Heeft u hulp nodig? Laat het ons weten!
    Stuur een mail naar: ledenadministratie@vvnoordwijk.nl onder vermelding van naam en geboortedatum.