• Informatie Pers

Toegang pers bij thuiswedstrijden
    Om vertegenwoordigers van de media zo goed mogelijk tot dienst te zijn is een accreditatiebeleid rondom de thuiswedstrijden van Noordwijk van toepassing.
    Om die reden en om redenen i.h.k.v. de RIVM Corona richtlijnen, dient de pers zich aan te melden via de website van vv Noordwijk.

Aanmelden kan vanaf ongeveer 5 dagen voorafgaand aan de wedstrijd via de speciale link op de home page van de website. Alleen op vertoon van het toegangsformulier of de QR code krijgt u toegang tot de wedstrijd

Aan pers welke zich niet heeft aangemeld zal alleen indien er nog plaats beschikbaar is toegang worden gegeven. Dit ter beoordeling van de pers coördinator.

Perskamer
    U kunt zich bij aankomst op het sportpark melden bij de perscoördinator op de eerste verdieping. De persruimte gaat een half uur voor aanvang van de wedstrijd open.
    In de persruimte vindt u de opstellingen en is er koffie en thee beschikbaar. Hiervoor geldt self-service. Ook kunt u hier gebruik maken van de Wi-Fi.

U wordt verzocht een pers badge om te hangen zodat u duidelijk als pers herkenbaar bent. Na afloop deze badges weer inleveren op de 1e etage.

Na afloop van de wedstrijd kunt u nog maximaal een half uur gebruik maken van de persruimte.

U dient te allen tijde de looproute te volgen en de aanwijzingen van de stewards en/of de pers coördinator op te volgen.

Perstribune
    Vv Noordwijk beschikt over een perstribune waar maximaal 5 stoelen ter beschikking staan van de pers.
    Op de perstribune is Wi-Fi beschikbaar. Een ISDN-lijn of analoge lijn is niet beschikbaar.

Langs het veld zijn er 5 staanplaatsen beschikbaar.

TV
    FOX Sports heeft in de Tweede Divisie het alleenrecht met betrekking tot beeldregistratie van de hele wedstrijd.
    Dit houdt in dat andere media niet worden toegelaten om beeldopnames van de wedstrijd te maken.
    Het is wel toegestaan om interviews in de daarvoor bestemde mixed-zone op beeld te registeren.

Het registreren van oefenwedstrijden is wel mogelijk.

Fotografen
    Fotografen die het hoofdveld betreden dienen in het bezit te zijn van een hesje. Deze zijn eventueel verkrijgbaar in de perskamer en dienen na afloop weer ingeleverd te worden.

Interviewaanvragen
    Interviews na thuiswedstrijden kunnen worden afgenomen in de catacombe van het stadion. Daar bevindt zich ook de mixed-zone.

Aanvragen voor interviews met bestuursleden, staf en spelers van de club buiten wedstrijddagen dienen per mail te worden ingediend via secretaris@vvnoordwijk.nl.

Parkeren en contactgegevens
    klik hier