• V.V. Noordwijk speelt sinds het seizoen 2019/2020 weer op het hoogste amateurniveau van Nederland: De Tweede Divisie.
    Voor de club zijn de contacten met vertegenwoordigers van de media van grote waarde.

Persaccreditatie thuiswedstrijden
    Om vertegenwoordigers van de media zo goed mogelijk tot dienst te zijn is accreditatiebeleid rondom de thuiswedstrijden van Noordwijk van toepassing.
    Vertegenwoordigers van de media dienen voorafgaand aan een thuiswedstrijd een accreditatiemail naar pers@vvnoordwijk.nl te sturen.
    Vermeld graag uw naam, telefoonnummer en medium.

Perskamer
    U kunt zich bij aankomst op het sportpark melden in de perskamer op de eerste verdieping. De persruimte gaat anderhalf uur voor de wedstrijd open.
    Hier vindt u een half uur voor de wedstrijd de opstellingen. Ook kunt u hier gebruik maken van de Wi-Fi.

Perstribune
    V.V. Noordwijk beschikt over een perstribune waar zowel de schrijvende pers als radioverslaggevers kunnen plaatsnemen.
    Op de perstribune is Wi-Fi beschikbaar. Een ISDN-lijn of analoge lijn is niet beschikbaar.

TV
    FOX Sports heeft in de Tweede Divisie het alleenrecht met betrekking tot beeldregistratie van de hele wedstrijd.
    Dit houdt in dat andere media niet worden toegelaten om beeldopnames van de wedstrijd te maken.
    Het is wel toegestaan om interviews in de daarvoor bestemde mixed-zone op beeld te registeren.

Het registreren van oefenwedstrijden is wel mogelijk.

Fotografen
    Fotografen die het hoofdveld betreden dienen in het bezit te zijn van een hesje. Deze zijn verkrijgbaar in de perskamer.

Interviewaanvragen
    Interviews na thuiswedstrijden kunnen worden afgenomen in de catacombe van het stadion. Daar bevindt zich ook de mixed-zone.

Aanvragen voor interviews met bestuursleden, staf en spelers van de club buiten wedstrijddagen dienen per mail te worden ingediend via pers@vvnoordwijk.nl.

Parkeren en contactgegevens
    klik hier