• Peut Abswoude steunt vv Noordwijk

26 apr 2020
  • Peut Abswoude blijft, juist in deze ook financieel lastige tijd, plaatselijke verenigingen ondersteunen. Veel Noordwijkers kennen de actie Tank&Schenk van Peut en maken er gebruik van door te tanken bij Peut Abswoude.

Tank&Schenk is een spaarprogramma dat aansluit bij de kernwaarden van Peut en van de familie Van Abswoude. Bevlogenheid, passie, idealen en samenwerking zorgen er voor dat verenigingen, clubs en goede doelen kunnen blijven bestaan en een belangrijke bijdrage aan de lokale samenleving leveren.

Vv Noordwijk voelt zich in haar bijdrage aan die lokale samenleving gesteund door Peut. Tot nu toe staat de teller van de spaaractie voor vv Noordwijk op ruim € 6500,-. Financiële middelen die zeer welkom zijn om de vereniging te laten draaien. Tot 1 juni ontvangt u bovendien dubbele punten.
    Dus: Tank bij Peut en doneer uw punten aan vv Noordwijk!

Peut Abswoude steunt vv Noordwijk   1