• Rob Overvliet op zoek naar nieuwe uitdaging

22 nov 2021
  • Na acht seizoenen aan de Duinwetering gespeeld te hebben, komt er na afloop van dit seizoen een einde aan de samenwerking tussen Noordwijk en Rob Overvliet. Nadat Noordwijk had aangegeven graag nog een jaar met Rob door te gaan, heeft hij na enige bedenktijd laten weten nog één keer voor een nieuwe uitdaging te willen gaan bij een nieuwe club.

Rob heeft mede aan de basis gestaan van de vele successen die Noordwijk de laatste jaren heeft behaald. Hij had een grote bijdrage aan de twee behaalde kampioenschappen en het bekersucces in het seizoen waar de kwartfinale van de KNVB beker werd bereikt.

Het zal vreemd zijn om na zo’n lange tijd de naam van Rob niet meer op het wedstrijdformulier te zien staan. Ook zal de aanwezigheid op de tribune van onze vaste supporters pa en ma Overvliet gemist gaan worden. Uiteraard hopen we dat Rob snel hersteld van zijn blessure zodat hij na de winterstop nog een belangrijke bijdrage aan het team kan leveren.

Selectie vv Noordwijk 2022/2023

Blijft: