• Samir Krupic nieuwe trainer tweede elftal.

8 mrt 2021
  • Met het aantrekken van de 42-jarige in Hillegom woonachtige Samir Krupic is de trainersstaf voor het nieuwe seizoen ingevuld. Samir begon na zijn actieve voetbalcarrière als speler bij van Nispen zijn trainersloopbaan als assistent bij de club uit de Zilk. Na drie seizoenen maakte hij de overstap naar SV Hillegom, waar hij de leiding kreeg over het tweede elftal.

“Ik ben blij dat ik de kans krijg om de volgende stap in mijn trainerscarrière te zetten bij zo’n mooie club als vv Noordwijk. Het werken met jonge talenten en gelijktijdig te kunnen leren van zo’n ervaren trainer als Kees Zethof die ik nog ken uit mijn Van Nispen periode zal zeker bijdrage aan mijn groei als trainer,” aldus Samir. Wij heten Samir welkom bij vv Noordwijk en wensen hem veel succes.

Selectie vv Noordwijk 2021/2022

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt, Sander Bosma, Nick van Staveren, Dylan Rietveld, Hidde van den Ende, Toer Bouwman, Mike van Vliet, Thomas Reynaers, Marc de Kruijs, Marco Korff (keeperstrainer), Jesse Haak, Stef van der Zalm, Rob Overvliet, Marcel Akerboom

Vertrekt: Segun Owobowale, Koen van der Vlugt (EMM ‘21), Denzel James, Guy Smith, Luuk Slegt (Ajax zaterdag), Nino Roffelsen (RoPS Rovaniemi, Finland), Reno van Heiningen

Nieuw: Sem van Oosten (eigen opleiding), Lars Jansen (VVSB), Teun Zethof (eigen opleiding), Lars Hulsebosch (eigen opleiding), Samir Krupic (Trainer Noordwijk 2, SV Hillegom)