• Sander Bosma verlengt, Mike van Vliet verlaat Noordwijk

2 jan 2022
  • Sander Bosma blijft Noordwijk trouw.

Sander heeft aangegeven ook volgend seizoen nog aan de Duinwetering actief te zijn. Met het aanblijven van de 29-jarige geboren en getogen Noordwijker zal de selectie ook volgend seizoen uit een groot aantal “echte” Noordwijkers bestaan. Wij feliciteren “Sies” met nog een jaar Noordwijk.

Mike van Vliet op zoek naar andere uitdaging.

Mike heeft aangegeven op zoek te gaan naar een club waar hij meer aan spelen toe komt. Ondanks het feit dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft bij Noordwijk wil hij graag wekelijks belangrijk zijn en wedstrijden keepen. De technische commissie vindt het erg jammer dat Mike na vier jaar de club gaat verlaten maar begrijpt uiteraard zijn beslissing. Wij wensen Mike veel succes bij het vinden van een mooie club.

Selectie vv Noordwijk 2022/2023

Blijft:
    Tot 2024: Emiel Wendt, Dylan Rietveld, Nick van Staveren, Sem van Oosten
    Tot 2023: Toer Bouwman, Lars Jansen, Kees Zethof (hoofdtrainer), Raïes Roshanali, Teun Zethof, Marcel Akerboom, Sander Bosma

Vertrekt:
    Rob Overvliet, Thomas Reynaers (Sparta Nijkerk), Mike van Vliet