• Seizoenkaarten / ledenpassen update

11 sep 2019
  • De bestelde seizoenkaarten zijn eindelijk gearriveerd. Op zaterdag 14 september voorafgaand aan de wedstrijd tegen ASWH kunnen de kaarten worden afgehaald in de bestuurskamer. Dan kan tussen 11:30 en 13:30. Daarna wordt de tijd te kort om de kaarten te activeren voor de toegangscontrole en is de ruimte nodig voor ontvangst van het bestuur van ASWH.

Let op: zorg dat je je oude kaart meebrengt, zodat die kan worden geblokkeerd in het systeem voor toegangscontrole aan de poort. Kijk ook even of je (een deel van) de factuur van Club Collect hebt betaald. De kaart wordt pas geactiveerd na het inleveren/blokkeren van de oude pas en ontvangst van de kosten van de kaart.

De zending van de passen van de nieuwe leden is nog niet binnen. Ben je je pas kwijt, meld het ons snel, dan kunnen we tegen betaling een nieuwe bestellen: ledenadministratie@vvnnoordwijk.nl.