• Steun vv Noordwijk en spaar Voetbalpassiepunten bij Albert Heijn

10 sep 2021
  • Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas!

Door Voetbalpassiepunten te sparen steun je onze club. Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en uit de lijst met verenigingen te kiezen voor vv Noordwijk. Hoe meer mensen meedoen die onze vereniging een warm hart toedragen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat!

Zo spaar je mee voor onze vereniging:

2. Bevestig je deelname en kies vv Noordwijk.
    3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
    4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

Wie mee spaart, maakt bovendien kans op mooie prijzen! Zoalseen dag leven als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun voor vv Noordwijk!

Kijk voor meer informatie over Voetbalpassie op www.ah.nl/voetbalpassie.

Spaar mee met Voetbalpassie bij Albert Heijn